miércoles, 14 de noviembre de 2012

CIUTADANS ( C's ) DE VILA-SECA APELA AL BOICOT...¡¡¡CONTRA LA MISMA CATALUNYA!!!









Lo nunca visto, un partido se presenta a unas elecciones para ir contra el pueblo que ha de votarlo.

Fuente: http://www.directe.cat/noticia/255631/ciudadanos-cs-promou-el-boicot-als-productes-catalans

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Ciutadans es l'unic partit que plantará cara als retalls de Mas a Catalunya. Teniu en comte que l'unica persona que ha parat els peus a San Mas es Albert Rivera. I San Mas seguirá retallan als avis en els medicaments, la sanitat, l'escola, mentre ell seguira promocionan l'escola privada o subvencionada , els diaris pagats amb els nostres diners (10 mill€), Omnium (8 mill €), TV3 (352 mill €) etc fins a sumar 2500 mill €. Aixo si que es una vergonya i com Catala em la dona.

actualidadcatalana dijo...

Catalunya aporta cada any a l'Estat Central, 20.000 milions d'€, que no li són retornats. Molts més diners dels que m'estas parlant. Portem 30 anys en aquest país, desde la transició, amb aquest dèficit fiscal. Això venen a ser, 2.000 € a l'any per català. Tot això, avalat per diferents economistes. No defensaré al Mas, ni a les retallades, tot i que a tota Europa n'hi ha d'austeritat, nosaltres només diem que amb una Catalunya independent, es podria invertir més en sanitat, educació, infraestructures, etc. I de ben segur que no estariem patint tant aquesta crisi.
El que és una vergonya, és l'actual sistema de finançament espanyol, que ha deixat Catalunya ensorrada econòmicament.
Amb la independència, surtirem guanyant TOTS els catalans, tinguin l'origen que tinguin, i parlin l'idioma que parlin.

Anónimo dijo...

Gent de ciutadans, ningú us obliga a viure a catalunya, si tant malament ho trobeu tot, foteu el camp i deixeu viure a la gent d'aqui. Si decidiu quedar-vos respecteu als catalans. Independencia ja! Amb gent com vosaltres no fan falta mes motius per defensar la independencia.

Anónimo dijo...

Soc catalá i ningú me diu on tinc que viure, tampoc lo que tinc que pensar. Aixó ho deixarem per països dictatorials, i com estem en una Comunitat Autonoma en la cual es pot dir i pensar lo que se vulgui (de moment) no estic d'acord amb l'independencia, n'estic fart de mentides, y lo que si es veritat, son les subvencions a Diaris, Omnium, TV3, periodistes, Ambaixadas, etc...etc...etc...etc. També estic d'acord que el sistema de finançament ho tenim que camviar, pero no tiran per una drecera, sino camvian les lleis.

Salut

actualidadcatalana dijo...

Parles de no estar d'acord amb l'actual sistema de finançament, i de no "tirar pel dret", però obvies que ha sigut la mateixa Espanya qui va refussar l'Estatut del 2006, aprovat democràticament en majoria pel Parlament de Catalunya, i molt recenment el pacte fiscal, en la reunió Rajoy-Mas. Què es suposa, que hem de fer més els catalans?. Molts cops, desde C's, dieu que això de fer un refrèndum per la independència és il·legal, i poc democràtic, doncs que només ho acceptarieu, en cas d'arribar amb un acord amb Espanya, canviant la Constitució. Em pots dir com un territori de 7,5 milions de persones, amb una ínfima veu a Espanya, podrà fer front als diputats espanyols, representats per 45 milions de persones?. Feta la llei, feta la trampa. Et pregunto, què hem de fer? Imagino que callar i acceptar, és clar. Sobre el tema de subvencions a ambaixades, diaris... per què no em treus les dades que aporta Espanya als seus organismes i mitjans, anualment?. Crec que forces més. Tornem amb la mateixa lògica, ells són un país, nosaltres una simple regió, a callar. Tothom té dret a pensar com vulgui, evidenment, però no hi ha més cec que qui no vol veure.

Anónimo dijo...

L'etatut del 2006 va ser aprovat per aproximadament un 35% del cens (un 70% sobre un 50% de participació si no recordo malament) amb això dificilment es pot dir que va ser recolçat "ampliament" per la ciutadania. Per altra banda el tribunal constitucional el va retallar minimament i sobretot en aspectes per assegurar les llibertats individuals i la unitat del poder judicial a tota Espanya. Al seu moment es va dir que es va conservar en un 99%.
Que Espanya necessita reformes que incloguin una reformulació del finançament autonòmic? Segur que sí. El que sospito és que sota el paraigua de la protesta per un finançament inadequat s'amaguen interessos per fer de Catalunya la parcela privada d'uns quants que podran fer i desfer al seu aire. CiU acumula un llarg historial de corrupció que ha portat fins i tot a tenir la seva seu embargada. Els casos com el del Palau dormint als jutjats catalans durant anys, Pretoria, Mercurio... Una llarga llista de corruptes als qui aniria molt bé un poder judicial dòcil d'una republica catalana que tindria sempre a la boca el "això no toca" i la excusa de la nació per fer i desfer al seu aire.

actualidadcatalana dijo...

Veig que no argumentes res, quan es parla dels desajustos econòmics que pateix Catalunya per part d'Espanya, però això si, la rèplica la fas amb la...corrupció?. Què hi té a veure aquí?. Aquest és l'únic argument que us queda per deslegitimar la voluntat d'un poble?. Precissament, i desgraciadament, la corrupció no porta bandera, i ho estem veient aquests dies amb el cas Bárcenas. No estic a favor de la corrupció de'n Millet ni d'altres càrrecs de CiU, però voler relacionar catalanisme amb corrupció, ho trobo molt mesquí, doncs per boca meva no em sentiràs dir ( o escriure ), que l'espanyolisme, en aquest cas representat pel PP, és corrupció.
Per últim, ja que t'agrada veure el cens, per legitimar o deslegitimar, estaràs d'acord amb mi que en aquestes últimes eleccions plebiscitàries, on s'ha parlat clar d'indepedència sí o no, i on tots els partits han marcat posicions al respecte, un 70% de participació, és prou significatiu, oi?. Doncs bé, en aquests comicis, els partits pro-referèndum superen en 800.000 vots als unionistes. Espero que aquest cop, un Estat tan democàtic com l'espanyol ( sic ), ho legitimi...